(Kunst)markten 2024

Op zaterdag 10 augustus ben ik aanwezig op de Westkolk in Spaarndam. De kunstmarkt is van 11.00 tot 17.00 uur.

Op vrijdag 23 augustus staan we met Dromen van Groen op de Midzomermarkt in Gouda. Deze geweldige markt slingert door het centrum van Gouda en is zeker het bezoeken waard! De marktkraam staat voor de winkel, Zeugstraat 8. Leuk je dan te zien!

 

Hele collectie nu te zien bij Dromen van Groen

Vanaf 1 januari 2024 is mijn hele collectie verbronsde beelden en beelden van keramiek te zien bij Dromen van Groen in Gouda.

Ik ben elke dinsdag, donderdag en zaterdag in de winkel aanwezig!

 

Sluiting Raaks Halle

8 jaar lang heb ik met veel plezier mijn shop-in-shop in de Raaks Halle in Haarlem gehad. Helaas sluit deze bijzondere winkel zijn deuren op 1 januari 2024.

 

Dromen van Groen

Vanaf 1 september 2024 ben ik samen met enkele andere groene ondernemers en makers een shop-in-shop gestart in de leukste winkel van Gouda: ‘Dromen van Groen’

Tussen het groen van deze bijzondere planten en stadstuinwinkel in het hart van Gouda komen mijn beelden prachtig tot hun recht.

Iedere donderdag ben ik er aanwezig en boetseer ik mijn beelden van keramiek.

 

Kunstmarkt 2023

Door drukte met ontwerpen in opdracht sta ik maar op één kunstmarkt dit jaar. Op zaterdag 22 juli ben ik aanwezig op de kunstmarkt op de Westkolk in Spaarndam.

De markt is open van 11.00 tot 17.00 uur. Leuk je dan te zien!

 

Pop-Up Store

Van 17 november t/m 24 december 2022 zijn mijn beelden te zien bij Stadskant Gouda!

Op deze inspirerende plek exposeren en verkopen meer dan 25 kunstenaars tijdens deze Pop-Up Store hun werk. Zoek je een uniek cadeau voor 5 december of kerst? Breng dan zeker een bezoek aan Stadskant, Stationsplein 8, 2801 AK Gouda.

De Pop-Up is open op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur, andere dagen op afspraak, zondag gesloten. Parkeren voor de deur is gratis.

 

Kunstmarkten 2022

Op zaterdag 16 juli en zaterdag 13 augustus sta ik samen met 40 andere kunstenaars op de kunstmarkt op de Westkolk in Spaarndam. Het is dit jaar de 51ste editie van deze bijzondere markt. Uiteraard heb ik weer een mooie kunstmarktaanbieding!

De markt is open van 11.00 tot 17.00 uur. Tot dan!

 

12 augustus 2020

Vanaf vandaag zijn mijn sculpturen en tekststeentjes te verkrijgen in de leukste winkel van Gouda!

In hun kleine warenhuis ‘Heb ik VIA’ verkopen de zussen Maaike en Belinda bijzondere producten van creatieve ondernemers uit heel Nederland. Ondanks het grote aantal verschillende producten zoals sieraden, kleding, woonaccessoires, ansichtkaarten, vintage en nieuw, vormt de winkel toch één geheel.

Mijn sculpturen zijn een mooie aanvulling op het enorme assortiment.

Heb ik VIA, Lange groendendaal 72A, 2801 LT  Gouda

 

1 mei 2020

Vanaf nu zijn mijn sculpturen en tekststeentjes te verkrijgen in de leukste winkel van Utrecht!

Wanneer je ‘Winkel vol winkeltjes’ binnenstapt voelt het alsof je in een laagdrempelig museum bent beland. De tot het plafond reikende ladderkasten in de shop-in-shop zijn gevuld met bijzondere producten van kleine onafhankelijke merken. Unieke eigentijdse cadeaus voor jong en oud, veelal met de hand en allemaal met liefde gemaakt.

Mijn sculpturen zijn een mooie aanvulling op het ruime assortiment. Ga zeker een kijkje nemen in ‘Winkel vol winkeltjes’ wanneer je in Utrecht bent!

Winkel vol Winkeltjes, Amsterdamsestraatweg 271, 3551 CE  Utrecht